Veelgestelde vragen

 

 

Hoe verloopt de procedure voor permanente make up?

 • We bekijken de huidige staat van je wenkbrauwen en bespreken met jou je wensen.
 • Door middel van je gezichtsvorm tekenen wij een tijdelijke opzet van je nieuwe wenkbrauwvorm.
 • Samen kiezen wij de kleur die het beste bij jouw haar en huidskleur past.
 • Indien nodig zullen wij wat haartjes verwijderen van het gezicht, waardoor je wenkbrauwen beter bij de nieuwe vorm passen.
 • De Powder Brows behandeling begint.
 • Na 6 weken tot 8 weken kom je terug voor een eventuele touch up behandeling.

  Hoelang duurt een behandeling?

  Indien je akkoord gaat, begint ze aan de powderbrows. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2u- 2u30min. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou ermee rekening bij je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.

  Wat is belangrijk tijdens het genezingsproces?

  Na de behandeling wordt er een document meegegeven met alle punten waar je rekening mee moet houden tijdens de genezingsperiode. Tijdens en na de behandeling worden deze punten ook toegelicht. Dit formulier kan je terugvinden onder ‘nazorg’.

  Waarom pakt het pigment de eerste keer niet goed?

  Bij de eerste behandeling zal het pigment tot ongeveer 60% gaan vervagen na de genezing. Pas na de nabehandeling pakt het pigment beter, omdat de huid er eerst aan moet wennen. Dit is een standaard proces dat bij ieder huidtype op deze manier verloopt.

  Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling ?

  Bij de bevestiging van je afspraak, vind je ook een document met hierin de voorzorg uitgelegd. Dit formulier kan je ook nogmaals terugvinden onder ‘voorzorg’.

  Dien ik het elk jaar bij te houden?

  Nee, als je eenmaal een microblading behandeling bij ons heeft gehad dan betaald u de prijzen van een & Touch-up behandeling; deze zijn een stuk goedkoper en kunt u vinden op de pagina & prijzen.

  Waarom is bijwerken nodig?

  Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na bijwerken is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.

  Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 6-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 6-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de wenkbrauwen dan nog niet genezen zullen zijn.

  Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.
 • Call Now Button